Vaunuvuokrausta Seinäjoella

Olemme vuodesta 2008 asti toimineet mökkivuokrauksen puolella ja muutama vuosi sitten aloimme selvittää laajentamista asuntovaunuvuokraukseen. Lopulta vuonna 2017 perustimme Seinäjoelle uuden yrityksen EP Caravan Ky, jonka kotisivuilla juuri olet.

Pääsääntöisesti vuokraamme asuntovaunuja, mutta löytyypä valikoimastamme yksi retkeilyautokin. Retkeilyauto on hieman asuntoautoa pienempi, mutta sitäkin näppärämpi ajettava. Retkeilyautosta löytyy silti kaikki samat mukavuudet kuin asuntoautoistakin. Käyhän tutustumassa Adriaan. Lisäksi välitämme vaunuja muiltakin vuokraajilta. Siitä on maininta aina erikseen ko. vaunun sivuilla.

Matkailuvaunujen varaustilanne on nähtävillä jokaisen vaunun omalla alasivuilla. Vaunujen alasivuille pääset yksinkertaisesti klikkaamalla vaunun nimeä. Voit tehdä itse alustavan varauksen vaunun sivuilta käyttämällä siihen tarkoitettua varauslomaketta, me otamme sen jälkeen sinuun sähköpostitse yhteyttä. 

Haluamme pitää vuokrattavat vaunut erinomaisessa kunnossa ja uusia kalustoa säännöllisesti. Lisäksi annamme opastusta aina tarvittaessa eikä se ole sidottu aikaan eikä paikkaan. Meille voi aina soittaa ja kysäistä neuvoja ja ohjeita. 

Unelmamme on tarjota onnistuneita lomakokemuksia ja mukavia lomamuistoja...